Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Akkumulátor felújítás

26 éve foglalkozunk akkumulátor pakkok gyártásával és felújításával. A sok-sok év tapasztalatainak és kollégáink kiváló szakértelmének köszönhető, hogy maximális precizitással készítenek el minden felújítandó és egyedi pakkot.
 
Büszkén állítjuk, hogy 1993 óta működő akku szervizünk kiállta a legextrémebb kéréseket is, és sikerült a kedves vevők igényeinek eleget tenni.
 
 
Milyen esetekben érdemes szervizünk szolgáltatásait igénybe venni?
  • Ha valami teljesen egyedi áramellátást szeretne építtetni, és nincs ötlete, hogyan is kezdjen hozzá.
  • Ha régi szerszám gépét nincs szíve a kukába dobni, vagy méreg drága gyári akkumulátort venni hozzá.
  • Ha több száz akku pakkra van szükség, és folyamatos sorozatgyártást szeretne.
  • Ha szeretné bevizsgáltatni akkumulátorát.
 
Mit is jelent, hogy felújítjuk akkumulátorát?
Behozza hozzánk felújítandó akkumulátort (Pl.: Szerszámgépek, elektromos kerékpárok, rollerek, porszívók) kollégáink szétszerelik, a régi akkumulátort az erre kialakított hulladéktárolóba elhelyezik, majd ugyanezt a pakkot minőségi Új cellákból összeépítik és végül visszaszerelik a készülékébe.
 
Minden esetben célszerű a kívánt akkumulátort a saját töltőjével együtt leadni, hogy amikor elkészültünk a felújítással az Ön által használt töltővel tudjuk a működését letesztelni.
Ha bármilyen kérdése van, nyugodtan keressen minket telefonon, Facebookon vagy a honlap üzenetküldő oldalán és kollégáink rövid időn belül válaszolni fognak.

Szervizes telefonszámaink:

06306837113

06306837238