Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Etetőhajók és Halradarok - Twin Carp etetőhajók - Lucky halradar

Etetőhajó és halradar az Akkuház webáruház kínálatában. A TwinCarp etetőhajók katamarán és Turbo típusai közül válogathat, rendelhet Lucky halradart is, vagy együtt is, pótakkumulátorral vagy Li-ion akkupakkal is. Hordozható és etetőhajóra szerelhető halradar is kapható kínálatunkban.

Ha nem tud dönteni, hogy melyik típusú etetőhajót válassza, egy kis segítség: A TwinCarp katamarán etetőhajó több etetőanyagot tud szállítani és szinte elsüllyeszthetetlen, olyan vizekre ajánljuk, ahol nagyobb mennyiségű etetés szükséges. A TwinCarp turbo1 és turbo2 etetőhajók lényegesen gyorsabbak, dinamikusabb, nagyobb távolságra történő horgászathoz, szeszélyesebb vizekre ajánljuk.

A Lítium akkumulátor előnye, hogy gyorsabb tőle az etetőhajó és azonos kapacitású zárt savas ólom akkumulátorral szemben másfélszer annyi behúzásra képes. Mivel a Lítium akkumulátorpakkot többféle gyártó, 18650 méretű celláiból gyártjuk, például  Panasonic, GP, LG, Sony, valamint az akkupakk kapacitása 6Ah-tól akár 30Ah-ig is választható, ezért ezekre egyedi árajánlatot adunk e-mailben vagy telefonon. Fontos tudni, hogy a Lítium akkumulátorokhoz külön töltőt kell vásárolni, a zárt savas akkumulátor töltőjével nem tölthető.

Rendezés: