Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Az adatkezelésről bővebben itt olvashat: Adatkezelési tájékoztató

Tudomány

GP G-tech, az alkáli elemek új generációja

2024. 01. 26. 12:00:22

A GP alkáli elemei új külsőt, csomagolást és ami a legfontosabb új technológiát kaptak, aminek köszönhetően nagyobb áramleadásra képesek és tovább tartanak.

 

A webshopunkban itt találja a GP alkáli elemeit!

Etetőhajók

2023. 12. 08. 13:46:44
A horgászat már régóta népszerű hobbi és sport a világ minden táján. Az idők során azonban a technológia is bekapcsolódott ebbe a tevékenységbe, lehetővé téve az eszközök és módszerek fejlesztését. Az egyik legújabb és legizgalmasabb innováció ezen a területen a távirányítós etetőhajó, amely a horgászatot még hatékonyabbá és élvezetesebbé teszi. De mi is pontosan az etetőhajó és milyen előnyöket kínál?

Munka akkumulátorok

2023. 10. 06. 18:55:08
A munka akkumulátor egy olyan energiatároló berendezés, amely folyamatosan adja le a teljesítményt és lemerítése után akár több százszor, ezerszer is újratölthető jelentősebb élettartam csökkenés nélkül. A munka akkumulátor felépítésében is eltér az egyéb akkumulátor fajtáktól annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban tudja ellátni feladait.

Mi az a Lítium-vasfoszfát (LiFePO4) akkumulátor és miért jobb versenytársainál?

2020. 05. 21. 15:38:16
Végre megérkeztek az új 12.8V-os lítium-vasfoszfát akkumulátoraink! Vegye górcső alá és ismerkedjen meg a technológia előnyeivel illetve hátrányaival. Miben tudja használni? Mivel tudja tölteni? Remélhetőleg minden kérdésére választ kap.