Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Az adatkezelésről bővebben itt olvashat: Adatkezelési tájékoztató

Ipari akkumulátor cella

Az ipari célokra kifejlesztett akkumulátor cella számos készülékben használható fel önmagában vagy akkupakk-ba konfigurálva. Webshopunkban széles választékban talál Lítium-ion, nikkel-kadmium és nikkel-metálhidrid tölthető cellákat különböző méretekben. Az akkumulátorokat rendelheti forrfüllel vagy panellábbal, de szakembereink akkár össze is építik Önnek a szükséges konfigurációban. 

Kiemelt márkáink: Volta's, Panasonic, Sony

Ipari akkumulátor cellák: Megbízható energia a professzionális igényekhez

Az ipari akkumulátor cellák széleskörű alkalmazási területekkel bírnak:

Gépek és berendezések: Tápellátást biztosítanak targoncáknak, emelőgépeknek, szerszámgépeknek, automatizálási rendszereknek és számos más ipari berendezésnek.

Tartalékolt áramellátás: Biztonsági mentést nyújtanak adatközpontoknak, kórházaknak, telekommunikációs létesítményeknek és más kritikus infrastruktúráknak áramkimaradás esetén.

Napelemes rendszerek: Tárolják a napenergiát későbbi felhasználásra, így növelve a rendszer hatékonyságát és függetlenségét a hálózattól.
Hordozható eszközök: Energiával látják el professzionális kézi szerszámokat, mérőműszereket, orvosi berendezéseket és más hordozható eszközöket.

Webshopunkban megtalálja az Önnek megfelelő ipari akkumulátor cellát. Kínálatunkban szerepelnek: Lítium-ion, nikkel-kadmium és nikkel-metálhidrid cellák széles választékban, különböző méretekben és kapacitásokban.

Szakembereink segítenek a megfelelő akkumulátor cella kiválasztásban: Segítünk kiválasztani az Ön igényeinek és alkalmazásának legmegfelelőbb cellákat a teljesítmény, a tartósság és a költségvetés figyelembevételével.

Testreszabott akkumulátorcsomagok: Szakembereink összeállítják az Önnek szükséges akkumulátorcsomagokat a kívánt feszültségnek, kapacitásnak és csatlakozóknak megfelelően.

Kiegészítők: Kínálunk töltőket, kábeleket és egyéb kiegészítőket is az akkumulátor cellákhoz.

További előnyök:

- Megbízható márkák: Csak kiváló minőségű, iparilag elismert márkák termékeit forgalmazzuk.
- Gyors szállítás: Raktáron lévő termékeinket 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk.
- Versenyképes árak: Kínálatunkban megtalálja a piacon elérhető legkedvezőbb ár-érték arányú ipari akkumulátor cellákat.
- Szakértői tanácsadás: Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, ha bármilyen kérdése van az ipari akkumulátor cellákkal kapcsolatban.

Forduljon hozzánk bizalommal még ma, és találja meg az Önnek megfelelő ipari akkumulátor cellát!

Kérjen árajánlatot egyedi akkumulátorcsomagokra!

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, ha bármilyen kérdése van!