Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Az adatkezelésről bővebben itt olvashat: Adatkezelési tájékoztató

Zárt savas ólom munka akkumulátor

Zárt savas ólom akkumulátor vagy a köznyelvben zselés akkumulátor. Zárt rendszerű akkumulátorok, ezért bármilyen pozícióban biztonságosan használhatók és nincs szükség utántöltésre. Ezek a munka akkumulátorok AGM technológiával készülnek, azaz a töltéseket szállító elektrolit egy üvegpaplanban van felitatva. Akkumulátoraink megbízható minőségben, többféle méretben és többféle felhasználási módokhoz elérhetőek. Az AR-rel kezdődő cikkszámú akkumulátorok szünetmentes tápegységekhez, riasztókhoz, lámpákhoz és folyamatos töltésű rendszerekhez alkalmasak. Ha Ön gyermekjátékba, elektromos kerékpárba, rollerbe vagy egyéb más ciklikus üzemmódú termékbe keres ólom munka akkumulátort válassza az AD-vel kezdődő típusokat, mert ezek a ciklikus akkumulátorok valók hozzájuk. Az AH kezdettel jelölt cikkszámok a nagyáramot leadni képes ólom munka akkumulátorok csoportja.

Kiemelt márkánk a Volta's.

Rendezés:

Zárt Savas Ólom Munka Akkumulátor – a Mmegbízható energiaforrás

A zárt savas ólom munka akkumulátorok az ipari és professzionális felhasználásra tervezett energiatárolók elitjéhez tartoznak. De miért olyan népszerűek, és miben különböznek a hagyományos akkumulátoroktól?

  1. Megbízhatóság: Ezen akkumulátorok tervezésekor a hangsúly a hosszú élettartamon és a megbízható teljesítményen van, ami elengedhetetlen az ipari alkalmazásokhoz.
  2. Karbantartásmentesség: A zárt rendszernek köszönhetően nincs szükség rendszeres karbantartásra, így a fenntartási költségek alacsonyak.
  3. Biztonság: A zárt kialakítás minimalizálja a savszivárgás és a gázok kibocsátásának kockázatát.
  4. Széles körű alkalmazhatóság: Tökéletes választás napelemes rendszerekhez, hajókhoz, lakókocsikhoz és más ipari alkalmazásokhoz, ahol folyamatos és stabil energiaellátásra van szükség.

A zárt savas ólom munka akkumulátor megbízhatóságával, hosszú élettartamával és karbantartásmentes működésével kiemelkedik az energiatárolók közül. Ha olyan energiaforrást keres, amely hosszú távon is kiszámítható és biztonságos, akkor ez az akkumulátortípus a legjobb választás. Azoknak, akik az ipari vagy professzionális alkalmazások terén a legjobbat keresik, nincs jobb választásuk a zárt savas ólom munka akkumulátoroknál.