Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Voltaker Kft. 1992-ben alakult, 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely speciális elemek és akkumulátorok forgalmazására, gyártására szakosodott.

Kezdetben a Volta elemgyárat képviseltük, majd 1996-tól a GP elemeket kezdtük forgalmazni a magyar piacon. 2001-től a GPI megbízásából GP® márkanév és védjegy magyarországi jogosultja lettünk, de képviseljük még a Cegasa elemgyárat, valamint importőre vagyunk a Camelion és Volta's márkáknak is. Állandó budapesti raktárkészlettel rendelkezünk, így a megrendelt tételeket nagy mennyiségben is rövid határidőre tudjuk kiszolgálni, ugyanakkor Szőnyi úti telephelyünkön és webshopunkban örömmel fogadjuk a lakossági megkereséseket is.

24 éves szerviz tapasztalattal a hátunk mögött sikerült mindent elsajátítanunk, amit az akkumulátorokról tudni lehet, így ha bármi kérdése van, vagy egyedi áram ellátást szeretne készülékéhez, forduljon hozzánk bizalommal és mi segíteni fogunk! További információt a szerviz menüpont alatt olvashat.
Üzleti kapcsolatainkban a hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködésre törekszünk, több partnerünkkel  alapításunk óta kapcsolatban állunk.

A Voltaker Kft. 2001. óta a nemzetközi akkreditációval rendelkező Bureau Veritas Magyarország Kft. által tanúsított ISO 9001 minőségirányítási rendszert működtet a szárazelemek, akkumulátorok, akkumulátor töltők és kiegészítőik kereskedelmére, mely nem terjed ki a szerviz tevékenységre.