Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

www.akkuhaz.hu weboldalon kiválasztott és megrendelt termékeket Ön a rendelés leadásától számított pár napon belül, vagy a megrendelését követő telefonos visszajelzésünk alkalmával egyeztetett időpontban veheti át.

Az oldalon elérhető fizetési módok

  • Készpénz
  • Átutalás
  • Utánvét (+200.- Ft)
  • Paypal
  • Bankkártyás fizetés

Szállítási módok

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a rendelés helyétől független, Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • Személyes átvétel az üzletben.
  • Átvétel FoxPost automatában (+790.- Ft) Ha az automatánál fizet, akkor az utánvétes fizetést válassza. Ebben az esetben az automatánál kizárólag bankkártyával tud fizetni, ami nem ugyanaz, mint a webáruházban online fizetés bankkártyával. 
  • Kiszállítás futárszolgálattal ( A felsorolásban a bruttó árak szerepelnek)

0-1 kg között            1250.- Ft

1-5 kg között             1400.- Ft

5-20 kg között           1850.- Ft

20-30 kg között         2400.- Ft

A házhozszállításról

A szállítást futárszolgálat végzi.
A házhozszállítás Magyarország területén 24-48 órán belül megtörténik.

Bruttó 20.000 forint feletti rendelés esetén a házhozszállítás ingyenes (végfelhasználók számára).

A kiszállítás az egyeztetett munkanapon reggel 08.00 óra és 17.00 óra között történik, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban át tudja venni a csomagot!
Kérjük, hogy a csomag átvételénél először győződjön meg róla, hogy az külsőleg sérülésmentes-e, csak ez után írja alá az átvételi elismervényt.

A csomag tartalmát az átvételt, és kifizetést követően ellenőrizni szíveskedjen. Amennyiben a beltartalom sérülését észleli, az átvétel után 3 napon belül kártérítési igényt nyújthat be a szállítást végző szolgáltatóhoz. Kérjük, ellenőrizze a csomagban található bizonylatokat is : számla, garancia levél. (Cégünk a gyári csomagolásokat felbontja a termék ellenőrzése és a garanciajegy kitöltése érdekében, majd visszazárja.)

Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, erről a szállító értesítést hagy.

A megrendeléseket 1 munkanapon belül email-ben visszaigazoljuk.

A munkanapokon délig leadott rendeléseket igyekszünk még aznap átadjuk a futárszolgálatnak.

A Voltaker Kft. munkatársai mindenkor betartják az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A termékismertetőknél leírtakat oly módon terveztük, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat.