Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Alkáli tartós elemek

Az Akkuház elemboltban található alkáli elemek, vagy más néven tartós elemek mindegyike kiváló minőségű és hosszú szavatossági idővel rendelkező termék, azonban nem mindegy, hogy melyik készülékhez melyik típusú elemet választjuk.

A nagy áramot igénylő, motoros készülékekhez, - mint például a gyerekjáték, vérnyomásmérő, fényképezőgép - a legideálisabb választás a GP Ultra Plus sorozatából a megfelelő AA vagy AAA méretű elem. Ezek az elemek lényegesen tovább fognak működni, ha ilyen jellegű felhasználási módon használjuk mint a többi, szintén alkáli elem és a hosszabb működési idővel sokszorosan megtérül az árkülönbség, amennyivel többe kerül a GP UltraPlus alkáli elem.

Viszont ha a készülékünk, amibe elemet szeretnénk vásárolni kisebb áramot igényel, mint az előbb felsoroltak, gondolhatunk itt például a vezeték nélküli számítástechnikai termékekre, modell távirányítókra, akkor a GP Ultra vagy az Energizer alkáli elemeiből érdemes választani a megfelelő AA, AAA, C, D vagy 9V méretet, mert ezekkel fogjuk legtovább működtetni készülékünket, és az áruk is kedvezőbb mint az ugyanilyen méretű GP UltraPlus elemnek. 

Az egészen kis fogyasztású dolgokhoz, mint például a falióra vagy TV távirányító tökéletes a legolcsóbb GP Super alkáli elem család, ezzel is évekig fog működni a készülék, amibe tesszük.

Kiemelt gyártóink: GP Batteries, a GP elemek gyártója, Varta és az Energizer

Rendezés: